Gürkan'dan öğrencilere anlamlı sürpriz

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kendisine sosyal medya üzerinden ulaşarak, durak talebinde bulunan iki öğrenciyi okullarında ziyaret etti. Öğrencilerin taleplerini değerlendiren Gürkan, tahta başına geçi

GÜNDEM 28.12.2021 17:00:00 0
Gürkan

Edirne’de faaliyet veren Özel Filiz Okulları’nda eğitim gören ve her gün okula Edirne Havsa’dan gelen Kıvanç Çankaya ve Hakan Efe Erçelik, Belediye Başkanı Recep Gürkan’a sosyal medya hesapları üzerinden ulaştı. “Yağmurda, soğukta minibüs bekliyoruz” diyen öğrenciler, Devlet Karayolları üzerine durak talebinde bulundu.

 

 

DURAK SÖZÜ VERDİ

 

 Öğrencilerin mesajını okuyan Gürkan, kendilerini okullarında ziyaret etti. Kıvanç Çankaya ve Hakan Efe Erçelik’e eğitim gördükleri okulda sürpriz yapan Gürkan, Özel Fili Okulları’nın kurucularından Kemal Uğur Özaltay ile Kampüs Müdürü Çağdaş Değirmencioğlu tarafından karşılandı. Belediye Başkanı Gürkan, öğrencilerin durak taleplerini değerlendirerek, bu konuyu çözüme kavuşturacaklarının sözünü verdi. Mesleği öğretmenlik olan Gürkan, yıllar sonra tahta başına geçip, ders vermeyi de ihmal etmedi. 

 

 

Haber / Erdal AYDIN