İl Başkanı Özcan: Bizi biz yapan milletimizin ta kendisidir

AK Parti Tekirdağ Daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantısı, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül'ün katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Mest

GÜNDEM 28.12.2021 16:56:00 0
İl Başkanı Özcan: Bizi biz yapan milletimizin ta kendisidir

İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, AK Partili Belediye Başkanları, İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile teşkilat mensupları ve vatandaşların da katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Mestan Özcan, “İstişare ve danışma kültürüne çok önem veriyoruz. Hem ilçe hem de il danışma meclislerini bu kapsamda belirli periyodlar halinde gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

 

“AK PARTİ BİR MİLLET HAREKETİDİR”

 

Önce ilçe danışma meclislerini, ardından il danışma meclisini gerçekleştirdiklerini dile getiren Özcan, “Fakat esas istişaremizi AK Parti’yi kuran ve bugünlere taşıyan aziz milletimizle yapıyoruz. Çünkü AK Parti, milletimizin içinden yükselen, onların değerleriyle, tarihiyle yoğrulan bir millet hareketidir. Bizi biz yapan, bizlere hizmet aşkını, memleket sevdasını ve çalışma azmini aşılayan bizzat milletimizin ta kendisidir” diye konuştu.

 

 

MUHALEFETİ DE ELEŞTİRDİ

 

Muhalefeti de eleştiren Özcan, “Öyle enteresan bir muhalefete sahibiz ki onca yıl geçse de alışmak mümkün değil. Çünkü karşımıza her gün yeni bir yalanla, yeni bir manipülasyonla, yeni bir provokasyonla çıkıyorlar. Ana muhalefet partisi genel başkanına ayrı bir parantez açmak istiyorum. Kendisi oldukça ilginç bir yolla genel başkanlığa geldiğinden beri, Cumhuriyet Halk Partisi büyük bir dönüşüm geçirdi. Adeta yalan siyasetinin merkezi haline geldi. Türkiye’nin kuruluşundan itibaren varlık gösteren bir partinin geldiği içler acısı durum, hakikaten hepimizi üzüyor. Emin olun ki bizler dürüst, ahlaklı ve saygılı bir muhalefetin hasretini çekiyoruz. Kendi ülkesinin kalkınmasına ve güçlenmesine karşı çıkan, her fırsatta ülkemize ve birliğimize düşmanlık edenlerle iş birliği yapan bir muhalefetle uğraşmak bazen bizi de yoruyor. Sayın Kılıçdaroğlu siyaset yaptığını zannetse de esasında hiçbirimizin anlamadığı farklı bir yol deniyor. Bazen öyle çıkmaza giriyor ki kendisini de partisini de gülünç duruma düşürüyor” dedi. Toplantının ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takılarak sertifikaları verildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU