Belediyeden kadın çalışanlara pozitif ayrımcılık

İpsala Belediyesi'nde çalışan memurları kapsayan Sosyal Denge Tazminat Sözleşmesinin imzaları atıldı. Sözleşmeye 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde İpsala Belediyesi'nde görevli kad?

GÜNDEM 25.12.2021 16:04:00 0
Belediyeden kadın çalışanlara pozitif ayrımcılık

İpsala Belediyesi’nde düzenlenen imza törenine; İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Tüm Yerel-Sen Genel Sekreteri Savaş Çerkez, Şube Başkanı Mümin Tolgahan Arıcanlı ve Şube Mali Sekreteri Akın Çiftçi katıldı.

 

“TAVAN ÜCRETTEN İMZALADIK”

 

Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, “Tüm Yerel-Sen Genel Sekreteri Savaş Çerkez, Şube Başkanı Mümin Tolgahan Arıcanlı ve Şube Mali Sekreteri Akın Çiftçi ile bir araya geldik. Belediyemizde çalışan memurlarımızı kapsayan Sosyal Denge Tazminat Sözleşmesini, Tüm Yerel-Sen ile memurlarımızı ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krize ezdirmemek için tavan ücretten imzaladık. 2022 Yılı Sosyal Denge Tazminat Sözleşmesi belediyemizde çalışan memurlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK

 

Ünsal,sözleşmeye 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde İpsala Belediyesi’nde görevli kadın memurlara pozitif ayrımcılık yaparak 1 gün süre ile izinli sayılmalarına dair madde de eklediklerini belirterek, “2022 Yılı Sosyal Denge Tazminat Sözleşmemizin tüm memurlarımıza hayırlı olmasını dileriz” şeklinde konuştu.

 

Haber / Buse SERİN