FIBA onaylı parke zemin döşeme çalışmaları tamamlandı

Çerkezköy Belediyesi tarafından 29 Ekim Spor Kompleksi'nde bulunan kapalı spor salonunda geçtiğimiz ay başlatılan FIBA onaylı parke zemin döşeme çalışmaları tamamlandı. Parke zemin çalışmala

GÜNDEM 25.12.2021 14:49:00 0
FIBA onaylı parke zemin döşeme çalışmaları tamamlandı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 29 Ekim Spor Kompleksi’nde bulunan kapalı spor salonunda FIBA onaylı parke zemin döşeme çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

 

ULUSLARARASI STANDARTLARA UYGUN

 

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan zemin kaplama çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 29 Ekim Kapalı Spor Salonumuzu uluslararası standartlara uygun FIBA onaylı parke zemin ile kapladık. Spor yapılan mekanın zemini önemli.  Bu yüzden biz de salon zemine FİBA onaylı ahşap parke yaptık. Çalışmalar kapsamında masif parke zemin altı döşemesi tamamlandıktan sonra parke zemin kaplama işlemi gerçekleştirildi. Zımpara ve dolgu verniğinin de yapılmasının ardından saha çizgileri çizildi ve parke zemin cilası atıldı” dedi.

 

 

PROFESYONEL MAÇLAR BU SALONDA OYNANACAK

 

Çerkezköy’de zemini uygun salon bulunmaması nedeniyle Çerkezköy Belediyesi Kadın Basketbol Takımının iç saha maçlarını Çorlu’da oynamak zorunda kaldığını anımsatan Başkan Akay, parke zemin çalışmalarının tamamlanması ile birlikte artık profesyonel maçların bu salonda oynanabileceğini, Çerkezköy Belediyesi Kadın Basketbol Takımının artık iç saha maçlarını 29 Ekim Kapalı Spor Salonunda kendi seyircisinin desteğini arkasına alarak oynayacağını söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU