Meydan Projesi ihaleye çıkıyor

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Meydan Projesinin ihalesinin 2022'nin ilk günlerinde yapılacağını belirtti. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da "Hedefimiz Cumhuriyetimizin 100.yılında 20

GÜNDEM 24.12.2021 17:24:00 0
Meydan Projesi ihaleye çıkıyor

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu katıldıkları bir açılış töreninde Keşan Cumhuriyet Meydanı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

“HAK ETTİĞİ MEYDANA KAVUŞACAK”

 

Keşan Meydan Projesi’nin son aşamada olduğunu söyleyen AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, “İnşallah bu projemiz artık son aşamada, çok hızlı bir şekilde yeni yılın ilk günlerinde ihalesini yapacağız inşallah. Keşan güzel ve hak ettiği bir meydana kavuşacak” dedi.

 

“BU PROJEMİZ KEŞAN’A HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da “Sayın vekilimize sayın bakanımız müjdeli haberi vermiş, dün de ben Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile Bakan Yardımcısı Fatma Varank hanım ile görüştüm. İnşallah önümüzdeki hafta firmanın çizmiş olduğu projeyi sayın vekilimin önderliğinde bize de sunum yapacaklar. Sonra küçük revizelerle inşallah hedefimizin Cumhuriyet Meydanımızı 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100. yılına yetiştirmek olduğunu sayın bakanımız ile mutabakata vardık. Bu projemiz Keşan’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Haber / Erdal AYDIN