Öğrencilerden pilav ayran ikramı

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri, derste hazırladıkları pilavları arkadaşları ve hocalarına ikram etti.

GÜNDEM 24.12.2021 17:14:00 0
Öğrencilerden pilav ayran ikramı

Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencileri, mutfak hizmetleri dersi kapsamında farklı lezzetler hazırlamaya ve sunmaya devam ediyor.

 

İKRAMLAR DEVAM EDECEK

 

Uygulama dersinde okul mutfağına giren öğrenciler, öğretim elemanları ile birlikte etli pilav yemeği yaptı. Hazırlanan pilavlar, ayran eşliğinde okulda bulunan hocalara ve öğrencilere ikram edildi. Eğitim-öğretim yılının başında limonata yaparak okula yeni başlayan arkadaşlarını sürprizle karşılayan Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencileri, hocalarının ve okul yönetiminin destekleriyle hazırladıkları ikramların devam edeceğini aktardı.

 

500 KİŞİLİK HAZIRLANDI

 

Etkinliğe; Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler, Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin ile çok sayıda akademik, idari personel ve öğrenci katıldı. Etkinlik kapsamında yaklaşık 500 kişiye etli pilav ve ayran ikram edildi.