Kapaklı SYDV'ye Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alınacak

Kapaklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alınacak. Başvuruların 22 Aralık – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında Aile ve Sosyal Hizmetler BakanlığÄ?

GÜNDEM 23.12.2021 09:32:00 0
Kapaklı SYDV

Kapaklı Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, Kapaklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 1 adet “Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi” unvanlı sözleşmeli personel istihdam edileceği duyuruldu.

 

SON 6 AY KAPAKLI’DA İKAMET ETME ŞARTI

 

Adaylarda aranan nitelikler şu şekilde belirtildi; “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, başvuru tarihi itibarı ile 35 yaşını doldurmamış olmak, erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanunun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile, devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek, akıl hastalığı, bulunmamak. (Sağlık Raporu ile belgelendirmek. Adli ve İdari Soruşturma sonucunda, işe alınmasına engel bir durumu bulunmamak. Üniversitelerin en az 4 Yıllık Lisans eğitimi veren Sosyoloji, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmet, Psikoloji bölümlerinin yurt içi veya yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından birini bitirmiş olmak. Son altı aydır Kapaklı ’da ikamet etmek ya da Kapaklı nüfusuna kayıtlı olmak. ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

 

ÖZEL ŞARTLAR

 

Özel Şartlar da şu şekilde sıralandı; “Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma, kendine güvenen, ifade yeteneği yüksek, beşeri ilişkiler konusunda yeterli donanıma sahip, belirli vizyon ve görev sorumluluğu bilinci içerisinde, disiplinli çalışma alışkanlığına, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak ve tutuma sahip olmak. MS OFFİCE uygulamalarını iyi derecede kullanabilmek, (Milli Eğitim Müdürlüklerinden onaylı Bilgisayar Sertifikası bulunmak veya Bitirdiği Fakültede Bilgisayar dersi gördüğünü not durum belgesi. (Transkript) ile belgelendirmek) En az B sınıfı ehliyete sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak. İşin süresi: 2 ay deneme süreli olmak kaydı ile belirsiz süreli”

 

SON BAŞVURU TARİHİ 31 ARALIK

 

Başvurular hakkında da şu bilgiler verildi: “22 Aralık– 31 Aralık 2021 tarihleri arasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/ adresli web sitesi, Kapaklı Hükümet Konağı ve Vakıf ilan panosu, Kapaklı Kaymakamlığı web sitesi www.tekirdagkapakli.gov.tr, Kapaklı Belediye Başkanlığı ve İŞKUR’a gönderilerek ilan ettirilecektir. 22/12/2021 –31/12/2021 tarihleri arasında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/ adresli web adresinden online başvuracaklar. Başka usullerle yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Online olarak başvuru yapanlar istenilen belgeleri 04/01/2022 saat 17.00’a kadar şahsen vakfa şahsen teslim edeceklerdir. Başvuranlar arasından istenilen belgeleri 04/01/2022 saat 17.00’a kadar şahsen vakfa teslim eden, KPSS P3 puan sıralamasına göre puanı en yüksek olan 5 kişi, mülakata hak kazanmış olacaklardır. Evrak teslim adresi: Cumhuriyet Mah. Mithatpaşa Cad. No:65 Hükümet Konağı Kat:1 Kapaklı/Tekirdağ Tel:0282 717 33 1”

 

 

İSTENEN BELGELER

 

Başvuranlardan istenecek belgeler ise; Bitirdiği okul veya çıkış belgesinin noter onaylı sureti, Nüfus Cüzdanı sureti, ÖSYM tarafından lisans mezunları için yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS P3 puan türü sınav sonuç belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içerisinde çekilmiş), Bilgisayar Sertifikası veya bitirdiği fakültede Bilgisayar dersi gördüğünü kanıtlayan not durum belgesi, (transkript) (Aslı veya Onaylı Sureti), Adli Sicil Kaydı (asıl), erkek adaylar için Askerlik Terhis Belgesi (asıl) veya Tecil Belgesi (asıl), Sağlık Raporu (çalışmasına engeli bulunmadığını gösteren), ehliyet, tarihçeli yerleşim yeri belgesi (asıl)”