Kurulumu tamamlanan kütüphaneler açılıyor

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' Projesi kapsamında Tekirdağ genelinde kurulumları tamamlanan kütüphanelerin açılışları yapılmaya devam ediyor.

GÜNDEM 22.12.2021 16:16:00 0
Kurulumu tamamlanan kütüphaneler açılıyor

Bu kapsamda Süleymanpaşa ve Çorlu’da kurulumu tamamlanan kütüphanelerin açılışları yapıldı.

 

KİTAP BAĞIŞI ÇAĞRISI

 

Süleymanpaşa Kumbağ İlkokulu’nda düzenlenen kütüphane açılışına; İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Tekirdağ genelinde kurulumları tamamlanan 163 okulun kütüphane açılışlarının devam ettiğini kaydeden İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, kitap bağışı çağrısında da bulundu.

 

 

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

 

Süleymanpaşa Murat Hüdavendigar İlkokulu’nda da kurulumu tamamlanan kütüphanenin açılışı yapıldı. Açılış kurdelesini; İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şube Müdürü Gürcan Ayvaz, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Koç, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler kesti.

 

 

“HEDEFİMİZE DEVAM EDİYORUZ”

 

Çorlu’da da Mimar Sinan Anadolu Lisesi Sanat Bahçesi ve Esendal Kütüphanesi’nin açılışı yapıldı. Açılış törenine; Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Daha sonra Çorlu Önerler İlkokulu ve Çorlu Vehbi Günaştı İlkokulu Kütüphanelerinin açılış töreni yapıldı. Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, “Milli Eğitim Bakanlığımızın düzenlendiği ‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak’ Projesi çerçevesinde proje sonuna kadar 163 yeni kütüphane açmayı hedefledik ve devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Erdal AYDIN