İki yıl aradan sonra yeniden meydanlarda kutlanacak

Lüleburgaz Belediyesi'nin öncülüğünde düzenlenecek 31. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nin iki yıl aradan sonra yeniden meydanlarda kutlanması için ilçedeki kamu kurumları, dernek ve STK t

GÜNDEM 22.12.2021 15:57:00 0
İki yıl aradan sonra yeniden meydanlarda kutlanacak

Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde düzenlenen toplantıda Lüleburgaz’daki dernek ve STK temsilcileriyle bir araya gelindi.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’nin de katıldığı toplantıda katılımcılarla birlikte 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde yapılacak etkinliklere ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya Başkan Gerenli’nin yanı sıra Lüleburgaz Belediyesi Meclis Üyeleri, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Lüleburgaz Belediyesi birim sorumluları katıldı.

 

“HAZIRLIKLARA BAŞLADIK”

 

Uzun bir aradan sonra çocuklarla meydanlarda kutlanacak olan 31. Uluslararası Çocuk Şenliği’nde afişleri ise çocuklar tasarlayacak. Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenleyeceği yarışmayla belirlenecek afişler meydanlarda boy gösterecek. Belediye Başkanı Murat Gerenli, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği’ni pandemi nedeniyle 2 yıldır sanal ortamda kutladıklarını hatırlatarak, “Şenliğimizi iki yıl aradan sonra, meydanlarda aydınlık geleceğimiz çocuklarımızla kutlama hazırlıklarına başladık” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO