Kaymakam Duru, sınıf arkadaşını ziyaret etti  

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, bir yandan iade-i ziyaretlerini sürdürürken, bir yandan da 'Devlet-Millet Kaynaşması' kapsamında esnaflar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Üniversiteden sınıf arkadaş?

GÜNDEM 21.12.2021 16:31:00 0
Kaymakam Duru, sınıf arkadaşını ziyaret etti  

Kayseri’nin Develi ilçesi Kaymakamı iken Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan ve 11 Eylül’de ilçedeki görevine başlayan Kaymakam Murat Duru, iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

 

ANLAMLI ZİYARET

 

Bu kapsamda Çorlu Merkez Ziraat Bankası Müdürü Tuncay Yörük’ü ziyaret eden Kaymakam Duru, “25 yıllık dostum, üniversiteden sınıf arkadaşım komşu ilçemiz Çorlu’da Merkez Ziraat Bankası Müdürü Edirneli Tuncay Yörük arkadaşıma bugün iade-i ziyarette bulundum. Ziyarette dostumla sıcak samimi sohbetle beraber üniversite yıllarımızın hoş seda dolu güzel günlerini yad ettik. Değerli arkadaşıma misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum, sağ olsun” ifadelerini kullandı.

 

OKUL KIYAFETİ SATAN ESNAF İLE BİR ARAYA GELDİ  

 

Devlet-Millet Kaynaşması kapsamında Çerkezköylü esnaflar ile bir araya gelen Kaymakam Murat Duru; Vize Giyim Mağazası sahibi, Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Derneği Başkan Yardımcısı Özcan Dinç’i iş yerinde ziyaret etti. Ziyarette Okulcu Baba Giyim Sahibi, Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz ile Egem Giyim sahibi Selim Arıkök de hazır bulundu.

 

“ÇERKEZKÖY’ÜMÜZ İLE İLGİLİ GÖRÜŞTÜK”

 

Ziyaretler hakkında açıklamada bulunan Kaymakam Duru, “Devlet-Millet Kaynaşmasına fırsat buldukça devam ediyoruz. Bir taraftan Trakya’nın en güzide ilçesi Çerkezköy’ümüze hizmet ederken bir taraftan da her fırsatta Devlet-Millet Kaynaşmasına ziyadesiyle en yüksek düzeyde katkı sağlamak amacıyla her fırsatta esnaflarımızla, firmalarımızla, iş adamlarımızla ve vatandaşlarımızla buluşacağımızı ifade etmiştim. Bu kapsamda bugün Vize Giyim Mağazası sahibi Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Derneği Başkan Yardımcısı Özcan Dinç’e iş yerinde iade-i ziyarette bulundum. Ziyarette Dernek Başkanı Okulcu Baba Giyim Sahibi Yaşar Yılmaz, derneğin diğer başkan yardımcısı Egem Giyim sahibi Selim Arıkök de hazır bulundular. Dernek başkanı ve başkan yardımcıları esnaflarımızla samimi içten sohbetle beraber Çerkezköy’ümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunduktan sonra sorunlarını dinleyip, bizlerden bir istek ve arzularının olup olmadığını sorduk. Değerli esnaflarımıza hayırlı ve bereketli işler diliyorum. Ayrıca misafirperverlikleri için de çok teşekkür ediyorum, sağ olsunlar” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ