Sahte içki Tekirdağ'da da can aldı

Yasa dışı yoldan kazanç elde etmek amacıyla üretilip satılan sahte içki, Tekirdağ'da da can aldı. Saray'da 55 yaşındaki Nurettin Metin ve 43 yaşındaki Metin Şengül sahte içki nedeniyle hayat

GÜNDEM 20.12.2021 14:48:00 0
Sahte içki Tekirdağ

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Çorlu Kaçakçılık Grup Amirliği ekipleri, son günlerde sahte içkiden ölümlerin artması nedeniyle çalışmalarını yoğunlaştırırken, Çorlu polisi de yaptığı incelemede Saray Küçükyoncalı Mahallesi'nde yaşayan Metin Şengül'ün de firmalardan birine sipariş verip, kargo ile etil alkol aldığını tespit etti.

 

POLİSTEN 'DOKTORA GİT' UYARISI

 

Polis ekipleri, Şengül'ün 17 Aralık'ta evinde yaptığı aramada 10 litre etil alkol ele geçirirken, ifadesine başvurulan Şengül’ün ifadesinde alkolü kargo ile sipariş verdiğini söylediği öğrenildi. Polis ekiplerinin Şengül’e “Eğer son aldıklarından içtiysen en yakın hastaneye giderek, doktorlara durumunu anlat” uyarısında bulunduğu öğrenildi.

 

YAPILAN MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

 

Alkolü kendisinin aldığını ve başka kimseye vermediğini söyleyen Şengül, ifadesinin ardından akşam saatlerinde fenalaştı. Yakınları tarafından Saray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şengül'ün sahte içkiden zehirlediği belirlendi. Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Şengül, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

İKİNCİ ÖLÜM

 

Büyükyoncalı Mahallesi'nde Nurettin Metin de sahte içki nedeniyle hayatını kaybetti. İstanbul'da yaşayan ve Saray’a akrabalarını ziyarete gelen Nurettin Metin, sabaha karşı rahatsızlanarak Saray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk bulgulara göre sahte içkiden zehirlendiği tespit edilen Metin, hastanede yaşamını yitirdi. İlçe Jandarma Komutanlığı, Metin'in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ