Kızılay heyetinden Rektör Şengörür'e ziyaret

Türk Kızılayı Kırklareli Şube Başkanı Volkan Göç ve şube temsilcileri, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kırklareli Üni

GÜNDEM 18.12.2021 15:31:00 0
Kızılay heyetinden Rektör Şengörür

 

Rektörlük makamında yapılan görüşmede Türk Kızılayı’nın Kırklareli’nde gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri ile Kırklareli ve Kırklareli Üniversitesi’nin kampüslerindeyapılan kan bağışıorganizasyonları değerlendirildi.

 

TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM ETTİ

 

Ziyaretten ve Kırklareli Üniversitesi Kızılay Kulübü'nün çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Şengörür, nazik ziyaretlerinden dolayıŞube BaşkanıGöç ve şube temsilcilerine teşekkür etti.Ziyarette, Türk Kızılay Kırklareli Şube Başkanı Volkan Göç, Kızılay'a vermiş olduğu destekler için Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür’e teşekkür belgesi takdim etti.

 

İŞ BİRLİKLERİ MASAYA YATIRILDI

 

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Türk Kızılayı Kırklareli Şube Başkanı Volkan Göç, “Kırklareli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Bülent Şengörür ve Üniversite Genel Sekreterimiz Sayın Ahmet Şimşek'i Genc Kızılay Başkanımız Çağrı Yılldırım, Kızılay Üniversite Danışman Hocamız Cem Yalçın,Üniversite Kulüp BaşkanımızEmineErgüler ile birlikte makamlarında ziyaret ettik.Üniversite yönetiminin Kızılay'a desteklerinden dolayı Rektörümüz ve Genel Sekreterimize ‘Kızılay Teşekkür Belgesi’ takdim ettik.İlimiz ve Üniversitemizde yapılacak yeni proje, Kızılay programları ve işbirliklerimiz konularında değerlendirmelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Erdal AYDIN