Başakşehir Okulları, turnuvadan madalyayla döndü

Başakşehir Okulları öğrencileri, geçtiğimiz günlerde Çorlu Spor Lisesi'nde düzenlenen Bilek Güreşi Turnuvası'nda Erkekler ve Kızlar olarak sağ ve sol kol kategorisinde yarışarak il birincil

GÜNDEM 17.12.2021 15:29:00 0
Başakşehir Okulları, turnuvadan madalyayla döndü

Çorluda düzenlenen yarışmada kızlarda okul takımından; İpek Altıparmak 40 kilogramda sağ ve sol kolda il 1’inciliği, Ceylin Aşer 45 kilogramda sağ ve sol kolda il 1’inciliği, Ayça Esma Çetintaş 60 kilogramda sağ ve sol kolda il 1’inciliği, Tuğba Şen 55 kilogramda sağ kolda il 1’inciliği ve sol kolda il 2’nciliği, Eylül Geçeren 55 kilogramda sol kolda il 1’inciliği ve sağ kolda il 2’nciliği kazandı.

 

BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER

 

Erkeklerde  de okul takımından; Adem Kerem Kar 80 kilogramda sağ ve sol kolda 1’inciliği, Demirhan Uygun 70 kilogramda sağ ve sol kolda 1’inciliği, Sarp Mete Erkli 60 kilogramda sağ ve sol kolda 1’inciliği, Emre Ülgen 65 kilogramda sağ ve sol kolda il 1’inciliği kazandı. Başakşehir Okulları, takım olarak toplamda sağ ve sol kolda 16 adet birincilik ve 2 adet ikincilik kazandı.

 

 

“DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Başakşehir Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Çakıcı, öğrencilere emeklerinden dolayı teşekkür ederek, okul takımındaki başarıya en büyük etkinin öğrencilerin azimleri olduğunu ve onlarla gurur duyduğunu aktardı. Çakıcı, “Başakşehir Okulları olarak spor alanında da öğrencilerimizi desteklemeye ve başarılarına ortak olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ