Albayrak: 2022 yılı içinde hizmete açmayı planlıyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı devam eden Kapaklı Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi'ni 2022 yılında hizmete açmayı planladıklarını belirterek, "Ka

GÜNDEM 16.12.2021 18:12:00 0
Albayrak: 2022 yılı içinde hizmete açmayı planlıyoruz

Kapaklı’da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapaklı Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi’nin yapımı devam ediyor.

 

“ÖNEMLİ BİR İHTİYACI KARŞILAYACAK”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi’nin, ilçede çok önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirterek “Yapımı tüm hızıyla devam eden merkezimizi 2022 yılı içinde hizmete açmayı planlıyoruz. Biz büyükşehir belediyesi olarak kurulduğumuz 2014 yılından bu yana tüm çalışmalarımızı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdik. Bu anlayış doğrultusunda vatandaşlarımızın huzuru ve konforu için bundan sonra da durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

3 KATTAN OLUŞUYOR

 

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımına başlanan Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi’nin bodrum, zemin ve bir normal kattan oluştuğu belirtilerek, “İçerisinde spor salonu, fizik tedavi odası, çocuk bakım odası, kafeterya, 4 adet atölye, idari odalar, çok amaçlı salon, yemek odası, 6 adet misafirhane ve bilgisayar atölyesi bulunan merkez 1.711,25 metrekare yapı inşaat alanına sahip” bilgisi verildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU