Yılbaşı Alışveriş Günleri başlıyor

Edirne'nin üreten kadınların el emeği, göz nuru ürünlerinin yer alacağı Edirne Belediyesi El Emeği Yılbaşı Alışveriş Günleri başlıyor. Edirne Belediyesi El Emeği Yılbaşı AlıÅ?

GÜNDEM 16.12.2021 17:27:00 0
Yılbaşı Alışveriş Günleri başlıyor

Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizasyonuyla 17-31 Aralık tarihleri arasında Saraçlar Caddesi’nde Edirne Belediyesi El Emeği Alışveriş Günleri düzenlenecek.

 

EV EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK

 

Edirne Belediyesi Türk Kültürü El Sanatları Üretim ve Geliştirme Merkezi, Edirne Belediyesi Morev Kadın Atölyesi, Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, Üretici Kadınlar ve Antika Pazarı ve Emek Pazarı’nın maharetli kadınları el emeği, göz nuru ürünlerini satışa çıkaracak. Aynı zamanda 17-31 Aralık tarihleri boyunca Edirne Belediye Bandosu, Morİz Ritim Grubu gibi çeşitli gruplar performans sergileyecek. Adeta bir festival havasında gerçekleştirilecek olan Edirne Belediyesi El Emeği Alışveriş Günleri’nde Edirneli kadınlar, ürünlerini satarak aynı zamanda da ev ekonomisine katkı sağlayacak.

 

 

“KADINLARIMIZA DESTEK OLALIM”

 

Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bize göre her başarılı kadının arkasında kendisi vardı. Edirne Belediyesi olarak başta sosyal, ekonomik ve siyasal hayat olmak üzere kadınlarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Edirneli kadınlarımız Edirne’mizde çok güzel işlere imza atmaya devam ediyor. Edirne Belediyesi El Emeği Alışveriş Günleri’nde kadınlarımız birbirinden değerli el emeği ürünleri halkımızla buluşturacak. Çeşitli grupların performanslarının da yer alacağı Edirne Belediyesi El Emeği Alışveriş Günleri’ne tüm halkımızı davet ediyorum. 17-31 Aralık tarihleri arasında Saraçlar Caddesi’ne gelerek, kadınlarımıza destek olalım” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO