Engelsiz Hizmet Aracı, Engelsiz Çerkezköy için yollarda

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Engelsiz Hizmet Aracı, ilçede ikamet eden ve sosyal yaşama katılmakta güçlük çeken engelli vatandaşlar için hi

GÜNDEM 15.12.2021 16:24:00 0
Engelsiz Hizmet Aracı, Engelsiz Çerkezköy için yollarda

Engelsiz Hizmet Aracı hizmetinden faydalanmak isteyen engelli vatandaşların, 444 88 59 numaralı telefondan Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi ile irtibata geçerek talep oluşturabileceklerini kaydeden yetkililer, “Vatandaşlarımızın talebi ilgili müdürlüğe iletildikten sonra, kendilerine geri dönüş yapılarak randevu oluşturuluyor ve bu hizmetten faydalanmaları sağlanıyor” dedi.

 

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

 

Talepte bulunan vatandaşların genellikle iş, hastane, okul ve rehabilitasyon merkezlerine götürüldüğünü kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay da, “Vatandaşımız istediği yere götürülüp, programı bittikten sonra da tekrar geri getiriliyor. Bu hizmet ile engelli vatandaşlarımızın hayatın içerisinde daha fazla yer almasına da zemin hazırlamış oluyoruz. Engelsiz, mutlu bir Çerkezköy için çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

 

 

“ÇOK CİDDİ GAYRETLERİMİZ VAR”

 

“Engelli vatandaşların toplumsal hayata tam katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi için Çerkezköy Belediyesi olarak çok ciddi gayret ve çabalarımız var” diyen Belediye Başkanı Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak bu tür sosyal belediyecilik çalışmalarını, bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da hizmet kalitesini arttırarak sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

 

Haber / Buse SERİN