Tapuya gelene bir fidan hediye

Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürlüğü koordinatörlüğünde farkındalık oluşturmak amacıyla hayata geçirilen "Bir İşlem Bir Fidan, Bir Fidan Bir Orman" projesi kapsamında Kapaklı Tapu MÃ

GÜNDEM 15.12.2021 16:11:00 0
Tapuya gelene bir fidan hediye

Kapaklı Tapu Müdürlüğünü ziyaret eden Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Belediye Başkanı Mustafa Çetin, değişen iklim koşulları ve yakın zamanda meydana gelen yangınlar nedeniyle projenin önemine dikkat çekerek, vatandaşlara işlemlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

 

FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA HAYATA GEÇİRİLDİ

 

Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürlüğü koordinatörlüğünde değişen iklim koşulları ve yakın zamanda meydana gelen yangınlar nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla “Bir İşlem Bir Fidan, Bir Fidan Bir Orman” projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında Kapaklı Tapu Müdürlüğünde de tapu işlemlerini tamamlayıp tapu senetlerini alan vatandaşlara birer fidan hediye ediliyor.

 

 

PROJE HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

 

Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Belediye Başkanı Mustafa Çetin de Kapaklı Tapu Müdürlüğünü ziyaret ederek Tapu Müdürü Zafer Kızıl ve çalışan personel ile bir araya gelerek “Bir İşlem Bir Fidan, Bir Fidan Bir Orman” projesi hakkında bilgi aldı. Daha sonra Kapaklı Tapu Müdürlüğünde tapu işlemlerini tamamlayıp tapu senetlerini alan vatandaşlara proje kapsamında birer fidan hediye ettiler. Projenin farkındalık oluşturmak için önemine dikkat çeken ve emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Bayram Sağır ve Başkan Mustafa Çetin, vatandaşlara işlemlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / İrem BANÇO