Eğitim projesinin sözleşmesi imzalandı

Trakya Üniversitesi Uzunköprü Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından 2021 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan "Karma Yöntem Araştırma

GÜNDEM 15.12.2021 15:53:00 0
Eğitim projesinin sözleşmesi imzalandı

İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, protokolün hayırlı olması temennisinde bulunarak Trakya Kalkınma Ajansı’na ve Genel Sekreteri Mahmut Şahin’e eğitime verdikleri destekler için teşekkür etti. Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin de bölgenin gelişmesi ve kalkınması için önem arz eden konularda kurumlara destek olmaya devam ettiklerini belirterek, projenin hayırlı olmasını diledi.

 

MESLEKİ VE AKADEMİK ANLAMDA KATKI SAĞLAMASI HEDEFLENİYOR

 

Trakya Üniversitesi ile Trakya Kalkınma Ajansı arasında eğitim alanında iş birliğine yönelik yapılan protokolün Uzunköprü Meslek Yüksekokulunda görevli öğretim elemanlarına mesleki ve akademik anlamda katkı sağlamasının hedeflendiği belirtilirken, “Karma yöntem araştırmalarının genel yapısının açıklanmasını, nitel ve nicel araştırma yöntemlerinin teorik ve uygulama çalışmalarını içeren teknik destek kapsamında 20 akademisyen, 6 gün boyunca toplam 42 saat eğitim alacak. Nitel analizin uygulanmasında MAXQDA programı, nicel analizin uygulamasında ise SPSS programı eğitimleri verilecek” denildi. Destek kapsamında düzenlenecek eğitimlerin, üniversite genelinde yürütülecek bilimsel araştırmalarda daha iyi bir araştırma modeli oluşturulması ve daha nitelikli analizler yapılarak ortaya konan akademik yayınların kalitesinin artırılmasına da önemli bir katkıda bulunmasının beklendiği ifade edildi.

 

Haber / İrem BANÇO