Vali Yıldırım, Gaziantep'ten gelen heyeti ağırladı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Gaziantep Valiliği koordinesinde düzenlenen Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 100. yıl dönümü Etkinlikleri kapsamında Tekirdağ'a gelen Öğretmen Azer

GÜNDEM 15.12.2021 15:49:00 0
Vali Yıldırım, Gaziantep

Ziyarette Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen “Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı Etkinlikleri” kapsamında Gaziantep’ten yola çıkarılan ve 80 ile gönderilen şehit kanlarıyla sulanan toprak, Vali Yıldırım’a teslim edildi.

 

“ANTEP ŞEHİTLERİNİN TOPRAĞINI HER ZAMAN SAKLAYACAĞIZ”

 

Bu toprağı sanki oradaymışçasına her zaman gururla ve şerefle taşıyacaklarını belirten Yıldırım, “Şehitlerimizin bulunduğu yerdeki toprak bizim için de aynı şekilde kutsaldır. Bu vatanın hangi santimetrekaresinde şehit kanı yok. Hangi metrekaresinde şehit yatmıyor. Onun için hakikaten güzel bir anı olacak bizim için de. Antep şehitlerinin toprağını her zaman saklayacağız. Çok teşekkür ederim. Çok çok sağ olun. Sizleri burada görmek bizi gerçekten çok mutlu etti” dedi. Ziyarette Vali Yıldırım, konuklarına Karacakılavuz dokuması kilim ve kitap hediye etti.

 

Haber / Buse SERİN