CHP Kapaklı'dan ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, `Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek' sloganı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik `Kara Kış Yardım Desteği' uygulama

GÜNDEM 14.12.2021 17:34:00 0
CHP Kapaklı

CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı, havaların soğumaya başlaması ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik Kara Kış Erzak Destek Paketi uygulaması başlattı. İhtiyaç sahibi vatandaşların Kara Kış Erzak Destek Paketinden yararlanmak için 0 282 717 76 73 numarasını arayarak başvurularını yapabilecekleri belirtildi.

 

“CUMHURİYET HALK PARTİLİLER KENDİLERİNE YAKIŞANI YAPIYOR”

 

Uygulama hakkında bilgi veren CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, “Sevgili Kapaklılar; ekonominin kötü gidişi ile alım gücünün bittiği bu günlerde bizler Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı olarak “Kara Kış” günlerinde hiç kimseyi kendi kaderine terk etmeyerek sizlerin yanındayız. Pandeminin başladığı tarihlerde beş maske dağıtmayı başaramayan başarısız hükümetin eksiğini yine en zor anda ortaya çıkarak Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler kapattı. Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler, maske üretimi yaparak halkımıza ücretsiz maske, hijyen paketi ve erzak dağıtım yapmıştı. Yine bir ekonomik kriz yine her şey ateş pahası ve yine alım gücümüzün bittiği o an Cumhuriyet Halk Partililer kendilerine yakışanı yaparak sahaya iniyor” dedi.

 

“ÖNCE İNSAN FELSEFESİ İLE HAREKET EDİYORUZ”

 

Yılmaz, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi “hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” İster partilimiz olsun ister olmasın önce insan felsefesi ile hareket ettik ve edeceğiz. Her yıl yaptığımız bu desteklerde sosyal medya paylaşımı yapmadığımız için üzgünüz. Sağlıklı mutlu günler dileriz. Erzak talepleriniz için 0 282 717 76 73 numarası üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz”

 

Haber / Buse SERİN