Sanat Merkezi hizmete başlıyor

Keşan Belediyesi ve Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında genel, mesleki ve teknik kurslar düzenlenmesine ilişkin iş birliği protokolü imzalandı. Keşan Belediyesi Kültür Merkezi'nde d

GÜNDEM 14.12.2021 16:15:00 0
Sanat Merkezi hizmete başlıyor

Başkan Helvacıoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Kütüphaneler Genel Müdürlüğümüzün yüzde 50 hibesi ile hazırladığımız merkezimiz Keşan’ımıza çok yakıştı. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitimi Merkezimiz iş birliği ile burada 7’den 70’e herkes eğitim alacak. Ocak ayından itibaren kurslarımıza başlıyoruz. 50’ye kurs, binlerce genç ve vatandaşımıza eğitimler ve kurslar düzenleyeceğiz. 3 yaşından başlayarak her yaştan vatandaşımızı kurs ve eğitimlerimize davet ediyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle kültür sanat merkezimizde açacağımız mesleki, teknik Kurslarımız ve eğitimlerimizle ilgili iş birliği protokolü imzaladık. Müdürlüğümüzle öğrencilerimiz ve hemşehrilerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacağız. Kurumsal iş birlikleriyle şehrimizin ve vatandaşlarımız ile öğrencilerimizin hayat yolunda mutlu ve başarılı bireyler olmalarını istiyoruz. Gençlerimiz için daha verimli zaman geçirecek alanlar kazandırıyoruz” dedi. Belediye sanat merkezinde etkinlikler de düzenleyeceklerini, atölye çalışmaları da yapacaklarını söyleyen Helvacıoğlu, “Yeteneklerin buluşmasına vesile olacağız. Yeteneklerin yetiştirilmesine ve geliştirilmesine vesile olacağız. Belediyeciliği sadece yol, su altyapı hizmetlerinin yanı sıra çok ötesine taşımayı hedefliyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımız ve yöneticilik anlayışımız da budur. Çalışmalarında sona geldiğimiz kültür ve sanat merkezimizi Keşan’da yaşayan hemşehrilerimiz ile birlikte geliştireceğiz. Keşan iş birliklerimiz ile yeni organizasyonlar ile tanışacak. Protokolümüz hayırlı olsun” diye konuştu.

 

“KEŞAN’A ÇOK BÜYÜK DEĞERLER KAZANDIRACAK”

 

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Eylem Tanrıverdi de yapılan bu çalışmanın Keşan’a çok büyük değerler kazandıracağını dile getirdi. Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

 

Haber / Erdal AYDIN