Edirnespor, Edirneli Teknik Direktör Arda Denizeri ile anlaştı

TFF 3. Lig ekiplerinden Edirnespor, Edirneli Teknik Direktör Arda Denizeri ile anlaşma sağladı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Edirnespor kendi öz evladına kavuştu. Edirnespor'un efsane futbolcusu, hemÅ?

GÜNDEM 13.12.2021 16:44:00 0
Edirnespor, Edirneli Teknik Direktör Arda Denizeri ile anlaştı

 

Teknik direktör Cahit Erçevik'in istifa etmesinin ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Edirnespor, Edirneli Teknik Direktör Arda Denizeri ile anlaşma sağladı.Edirnespor’un aldığı bu karar Edirne Belediyesi’nde düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu. Toplantıya, Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Üner ve Teknik Direktör Arda Denizeri de katıldı.

 

“EDİRNESPOR ÖZ EVLADINA KAVUŞTU”

 

Edirnespor’un 2 yıldır 3. ligde mücadele ettiğini belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirnespor’da geçtiğimiz hafta bir teknik direktör değişikliğinin yaşandığını söyledi. Edirnespor’un uzun yıllar sonra kendi öz evladına kavuştuğunu belirten Gürkan, “Arda hocamızla, hemşehrimiz, arkadaşımız, dostumuz, Edirnespor’un efsane futbolcusu Arda Denizeri ile çalışmaya karar verdiler. Ben de bu mutlu olayda yer almak istedim. Evine tekrardan hoş geldin. Başarılar diliyorum. Yolumuz açık olsun” dedi.

 

GÜRKAN’DAN TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI

 

Edirnespor taraftarlarına da seslenen Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirnespor için herkes elinden geleni, gücü ve imkanları ölçüsünde yapıyor, yapmaya çalışıyor. Ama sevgili taraftarlarımız da biraz gayret göstersinler. 10 lira, 20 liraydı biletler. Ayda iki maç oynanıyor, Edirne’de.  Ayda 20 lira yapar. Edirnespor’u seviyoruz ama Edirnespor’a da biraz destek olalım. Bu gerçekten çok masraflı iş. Bu kadar futbolcunun yemesi, içmesi, suyu bile büyük rakam tutuyor. Edirnespor taraftarlarının da bu anlamda biraz destek olmaları gerekir” ifadelerini kullandı.

 

“EDİRNEMİZ VE EDİRNESPOR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

Geçmişte Edirnespor’da ve Beşiktaş Spor Kulübü’nde önemli başarılara imza atan Arda Denizeri ile anlaşma sağladıklarını belirten Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Ünerde, gerçekleştirilen bu anlaşmanın Edirne’ye ve Edirnespor’a hayırlı olmasını diledi.Kendisinin Edirnespor’da yetiştiğini ve Edirnespor’un yuvası olduğunu anlatan Arda Denizeri de “Bana teklif ettiklerinde ne ücret talep ettim, ne de başka bir şey… Seve seve gelirim, dedim. Yardımcılarıma da güveniyorum, onlar da Edirneli. Hepimiz el birliğiyle Edirne’miz ve Edirnespor için çalışacağız” diye konuştu.

 

Haber / Erdal AYDIN