Başkan Yüksel, personelle buluşuyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Personel Buluşmaları İstişare Toplantıları kapsamında Süleymanpaşa'da bir otelde düzenlenen yemekli toplantıda Temizlik İşleri MüdürlüÄ?

GÜNDEM 13.12.2021 16:18:00 0
Başkan Yüksel, personelle buluşuyor

2021 yılında belediye tarafından gerçekleştirilen hizmetler ve 2022 yılı için planlanan yatırımlarla ilgili bilgi veren Başkan Yüksel, özellikle koronavirüssalgını döneminde büyük bir özveri ile çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline teşekkür etti. Onlarla birlikte mesai harcamaktan gurur ve mutluluk duyduğunu söyleyen Yüksel, ayrıca personelin görüş ve önerilerini de değerlendirdi.

 

 

PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Toplantıda Temizlik İşleri Müdürü Bülent Demiröz ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Sabri Çınar da birer konuşma yaptı. Müdür Demiröz personele verdiği değer için Başkan Yüksel’e şükranlarını dile getirirken Başkan Yardımcısı Çınar da personele teşekkür etti.Toplantının ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Yükselen bir Süleymanpaşa için, birlikte canla başla çalıştığımız belediye personellerimizle buluştuk. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan mesai arkadaşlarımız ve eşleriyle bir araya gelerek, Gönül Belediyeciliğinin toplumumuzun tüm kesimlerine ve her bir ferdine dokunan hizmet anlayışını Süleymanpaşa’mızda yaşatan ve şehrimize değer katan kıymetli personellerimize, gayretli çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi ilettik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN