Atıksu arıtma tesisinde sona yaklaşıldı

Süleymanpaşa Doğu İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalarda sona yaklaşıldı. Yakın tarihte açılışı yapılacak olan tesiste incelemelerde bulunan teknik heyet, çalışmalar

GÜNDEM 11.12.2021 16:34:00 0
Atıksu arıtma tesisinde sona yaklaşıldı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından Süleymanpaşa’nın Gazioğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan Süleymanpaşa Doğu İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar sürüyor.

 

SON DURUM DEĞERLENDİRİLDİ

 

TESKİ’den yapılan açıklamada, “Bölge için çok büyük önem arz edecek olan Süleymanpaşa Doğu İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmalarda sona yaklaşıldı. Yakın tarihte açılışı yapılacak olan tesiste incelemelerde bulunan teknik heyet, çalışmaların son durumunu değerlendirdi” ifadelerine yer verildi.

 

“KENTİN GELECEĞİNİ KORUMAK İÇİN”

 

Süleymanpaşa’da deneme çalışmaları için yeni devreye alınan, Doğu Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde geçen ay incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tesisin son durumu hakkında, “Bu kentin geleceğini korumak, temiz çevre ve temiz yarınlar bırakmak için gerçekleştirdiğimiz projemiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun” demişti.

 

Haber / Buse SERİN