Vali Yıldırım'dan kermes ve kurs ziyareti

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Yahya Kemal Beyatlı Merkezi'nde Engelsiz Yaşam Derneği tarafından açılan kermesi ve Kültürel Miras Kurslarını ziyaret etti.

GÜNDEM 11.12.2021 16:18:00 0
Vali Yıldırım

İlk olarak Engelsiz Yaşam Derneği tarafından açılan kermesi ziyaret eden Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, kermesi gezerek dernek üyeleri tarafından yapılan ürünleri inceleyip yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

KERMESE DESTEK OLDULAR

 

Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, kermesteki ürünlerden alarak kermese destek de oldu. Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ülkü Uslu, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Hukuk İşleri Şube Müdürü Melek Bayraktar ve İnsan Hakları Kurulu Üyeleri eşlik etti.

 

 

KURSİYERLERİN ÇALIŞMALARINI İNCELEDİLER

 

Yahya Kemal Beyatlı Merkezi’nde bulunan Kültürel Miras Kurslarını da ziyaret eden Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım; tekzip, heykel, karacakılavuz dokumaları, resim kurslarında eğitim gören kursiyerlerin çalışmalarını inceledi. Kursiyerler ile sohbet eden Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, başarılar diledi. Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ülkü Uslu, Hukuk İşleri Şube Müdürü Melek Bayraktar ve İnsan Hakları Kurulu Üyeleri eşlik etti.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ