Kaymakam Duru, muhtarlarla toplantıda bir araya geldi

Çerkezköy'de Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı, Kaymakam Murat Duru başkanlığında yapıldı. Toplantıda muhtarlarla mahallelerin sorunlarını ve çözüm yollarını görüştüklerini beli

GÜNDEM 10.12.2021 18:02:00 0
Kaymakam Duru, muhtarlarla toplantıda bir araya geldi

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı’nda muhtarlarla bir araya gelerek onlardan mahallelerin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Toplantının ardından değerlendirmede bulunan Kaymakam Duru, muhtarlara hem iade-i ziyarette bulunduklarını hem de aylık toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanımız Tahsin Akgün’e ve 12 mahalle muhtarımıza dernek merkezlerinde iade-i ziyarette bulunarak her ay düzenli bir şekilde yaptığımız muhtarlar toplantısını gerçekleştirdik. Yazı İşleri Müdürümüz Muhteber Kuralay’ın, Emniyet Müdürümüz Harun Özcan’ın ve İlçe Jandarma Komutanımız Serkan Engin’in de hazır bulunduğu toplantıda muhtarlarımızla 12 mahallemizin sorunlarını ve çözüm yollarını görüştük. Daha sonra ilçe Kaymakamları olarak ben dahil bütün daire amirlerinin ve memurlarının 24 saat telefonlarının ve kapılarının muhtarlarımıza açık olduğunu başkanlığımızda muhtarlarımızla kamu kurum ve kuruluşlarımızın daire amirlerinin sıkı işbirliği ve koordinasyon içerisinde beraberce çalışacağımızı ortaya koyduk” dedi.

 

 

KAYMAKAM DURU BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

 

Kaymakam Duru, misafirperverliklerinden dolayı Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve muhtarlara teşekkür etti. Kaymakam Murat Duru’nun başkanlığında yapılan Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısına İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kuralay, Mahalle Muhtarları ve Açık Kapı personeli katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU