Kapaklı'da Açık Kapı Birimi faaliyete geçti    

İçişleri Bakanlığı'nın talimatları gereğince tüm illerde Kaymakamlık bünyesinde bulunan Açık Kapı Birimi, Kapaklı'da da faaliyete geçti. Kapaklı Kaymakamlığı'nın giriÅ

GÜNDEM 9.12.2021 17:08:00 0
Kapaklı

Vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulan Açık Kapı Birimi, Kapaklı Kaymakamlığı’nda da hizmete sunuldu.

 

KISA MESAJ İLE BİLDİRİLİYOR

 

Elektronik olarak ya da valilik ve kaymakamlıklarda bulunan Açık Kapı Birimlerine yazılı olarak taleplerini ileten vatandaşlara, başvuruların süreç ve sonuç bilgileri kısa mesaj ile bildiriliyor.

 

“HIZLI BİR ŞEKİLDE SONUÇLANDIRILIYOR”

 

Kapaklı Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Projenin amacı vatandaşların tüm başvurularının elektronik ortamda ilgili birimlere yönlendirilerek takip edilmesi ve hızlı bir şekilde sonuçlandırılması. Bu şekilde vatandaş memnuniyetinin arttırılacağı yeni bir kamu hizmeti anlayışı sunuluyor. Kaymakamlığımızda bulunan Açık Kapı Birimine bizzat başvurmak suretiyle ve www.acikkapi.gov.tr  web sitesi üzerinden başvuru yapılabileceği gibi, mobil telefonlara yüklenen Açık Kapı Uygulaması ile de başvuru yapılabilecektir” ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Buse SERİN