Başvuru için son tarih 7 Ocak

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Benim Gözümden Resim ve Benim Objektifimden Fotoğraf Yarışması düzenlenecek. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen resim ve fotoğraf yarışmasına ba?

GÜNDEM 9.12.2021 16:49:00 0
Başvuru için son tarih 7 Ocak

İlkokul öğrencilerine yönelik olarak Benim Gözümden Resim Yarışması ve ortaokul öğrencilerinin katılabileceği Benim Objektifimden Fotoğraf Yarışması için başvurular başladı. Süleymanpaşa Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Benim Gözümden Resim ve Benim Objektifimden Fotoğraf Yarışması, Süleymanpaşa’da öğrenim gören ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin sosyal, kültürel, tarihsel ve sanatsal gelişimlerine katkı sağlamak, milli ve manevi değerlerle donatıp ülkesine katkı sunan, üretken bireyler olmalarına destek vermek amaçlarıyla düzenleniyor” denildi.

 

İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ KATILABİLECEK

 

Açıklamada “Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla gerçekleştirilecek olan yarışmalarda her sınıf için ayrı kategoriler belirlendi. Buna göre, ilkokul birinci sınıf öğrencileri “Benim Gözümden Bayrak”, ikinci sınıflar “Benim Gözümden Cami ve Ezan”, üçüncü sınıflar “Benim Gözümden Vatan Türkiye” ve dördüncü sınıflar da “Benim Gözümden Asker” temalı resimleri ile yarışmaya katılabilecekler” ifadelerine yer verildi.

 

BİSİKLET VERİLECEK

 

Ortaokullarda ise kategoriler; beşinci sınıflar için “Benim Objektifimden Vatan Türkiye”, altıncı sınıflar için “Benim Objektifimden Cami ve Ezan”, yedinci sınıflar için “Benim Objektifimden Bayrak” ve sekizinci sınıflar için ise “Benim Objektifimden Asker” olarak duyurulurken, her iki yarışma için de son başvuru tarihinin 7 Ocak 2022 olduğu, yarışmalara katılmak isteyen öğrencilerin kendi okul müdürlüklerine başvuruda bulunabilecekleri ifade edildi. Her iki yarışmada belirlenen dörder kategoride en iyi üç eser jüri tarafından belirlenecek. Dereceye giren eser sahibi öğrencilere ödül olarak bisiklet ve başarı belgesi verilecek.

 

Haber / Menşure KARDEŞ