Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Tekirdağ'a geldi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Tekirdağ'da bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretleri kapsamında yapımı devam eden İl Emniyet Müdürlüğü Binası'nda da incelemelerde bulunan Emniyet Genel MüdÃ?

GÜNDEM 6.12.2021 17:14:00 0
Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Tekirdağ

Bir dizi inceleme ve ziyaret için Tekirdağ’a gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, ilk olarak Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Valilik Şeref Defterini imzalamasının ardından Vali Yıldırım ile bir süre görüştü.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Vali Aziz Yıldırım, Emniyet Genel Müdürü Aktaş’ı Tekirdağ’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

 

 

ASAYİŞ HİZMETLERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Mehmet Aktaş; Vali Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve İlçe Emniyet Müdürleri ile bir araya gelerek güvenlik ve asayiş hizmetleri hakkında bilgi aldı, yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmede bulundu.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, ardından yapımı devam eden İl Emniyet Müdürlüğü Binası’nı inceledi. Emniyet Müdürlüğü Binası’nı gezen Aktaş, inşaat süreciyle ilgili Vali Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık’tan bilgi aldı. Emniyet Genel Müdürü Aktaş ve Vali Yıldırım’a incelemeleri sırasında Vali Yardımcısı/YİKOB Başkanı Murat Eren, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç ve Emniyet Müdür Yardımcıları eşlik etti.

 

 

PERSONEL İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Deniz Liman Şube Müdürlüğünü de ziyaret eden Mehmet Aktaş, görevli personel ile bir araya geldi. Mehmet Aktaş, ziyaret kapsamında İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık’a teşekkür ederek personele görevlerinde başarılar diledi.

 

Haber / Buse SERİN