TÜTAGEM'de bayrak değişimi

Trakya Üniversitesi Teknoloji Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne (TÜTAGEM) Prof. Dr. Hakkı Mevlüt Özcan'ın atanması nedeniyle Rektörlük makamında devir teslim töreni dÃ?

GÜNDEM 6.12.2021 17:12:00 0
TÜTAGEM

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Murat Türkyılmaz’ın katıldığı devir teslim töreninde TÜTAGEM yönetiminde bayrak değişimi gerçekleştirildi. 2019 yılından bu yana TÜTAGEM Müdürü olarak görevini sürdüren Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şaban Aktaş görevi aynı zamanda Kariyer Merkezi Müdürlüğünü de yürüten Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakkı Mevlüt Özcan devretti.

 

“DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞINA İNANIYORUM”

 

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, kurum içerisinde birlikte uyum içerisinde çalışmanın önemine vurgu yaparak, “Değerli Şaban Hocama emeklerinden ve başarılı yöneticiliğinden ötürü teşekkür ederim. Bundan sonra da bilgi ve birikimini yeni yönetimle paylaşılmasını ve yeni yönetime desteklerinin sürmesini temenni ediyorum. Hakkı Mevlüt Hocama da yeni görevinde başarılar dilerim. Kariyer Merkezi’ndeki başarılı yönetimini TÜTAGEM Müdürü olarak da sürdüreceğine inanıyorum. TÜTAGEM, öğretim üyelerimizin desteğiyle her geçen gün gelişerek bölgemizin AR-GE laboratuvarı olma yolunda emin adımla ilerliyor. Bu anlamda değerli Hakkı Mevlüt hocamın devraldığı bayrağı daha ileriye taşıyacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

ARAŞTIRMALARINA YOĞUNLAŞACAK

 

Prof. Dr. Şaban Aktaş, görev yaptığı süre zarfındaki destekleri için Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür ederek, yeni görevinde Prof. Dr. Hakkı Mevlüt Özcan’a başarılar diledi. Prof. Dr. Şaban Aktaş TÜTAGEM’e olan desteklerinin her zaman devam edeceğini ifade ederek, Fizik Bölümü’ndeki araştırmalarına yoğunlaşacağını ve Trakya Üniversitesine yayınları ve projeleri ile katkı vermeye çalışacağını belirtti.

 

“EN İYİ YERLERE GETİRME GAYRETİYLE ÇALIŞACAĞIZ”

 

Prof. Dr. Hakkı Mevlüt Özcan da, TÜTAGEM Müdürü olarak görevlendirilmesinden dolayı, Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz başta olmak üzere üniversite yönetimine teşekkür ederek, “TÜTAGEM’de görev alan, alanlarında deneyimli çalışma arkadaşlarımla birlikte üniversitemiz hedefleri doğrultusunda TÜTAGEM’i en iyi yerlere getirmenin gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

 

Haber / İrem BANÇO