Türk Kadınlar Birliği, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu

Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde edişinin 87. yıl dönümü sebebiyle Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi tören düzenledi. Çelenk sunma töreninin ardından Belediye Başkanı

GÜNDEM 6.12.2021 17:11:00 0
Türk Kadınlar Birliği, Atatürk Anıtı

Malkara Atatürk Anıtı önünde önceki gün saat 14.00’de düzenlenen törene; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, İYİ Parti Malkara İlçe Başkanı Nevzat Ulu, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, Ersin Kaçar, Belediye Meclis Üyeleri, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, Türk Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkanı Belma Özsoy, STK başkanları ile temsilcileri, dernek başkanları ile temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

 

HEDİYE TAKDİM ETTİ

 

Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan çelenk sunma töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Türk Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkanı Belma Özsoy’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasının ardından program sona erdi. Çelenk sunma töreninin ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi dernek binasını ziyaret ederek, Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde edişinin 87. yıl dönümünü kutladı. Türk Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkanı Belma Özsoy’a hediye takdim etti. Türk Kadınlar Birliği Malkara Şube Başkanı Belma Özsoy, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a ziyaret için teşekkür ederek, çalışmalarında başarıları diledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ