Emniyet Genel Müdürü Aktaş'tan Edirne ve Kırklareli'ne ziyaret

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Edirne ve Kırklareli'nde bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretlerinde Aktaş'a; Asayiş Daire Başkanı Vedat Mercan, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut

GÜNDEM 4.12.2021 17:13:00 0
Emniyet Genel Müdürü Aktaş

Edirne’de İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, güvenlik ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirerek, İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve İlçe Emniyet Müdürleri ile bir araya geldi.

 

GENEL ASAYİŞ HİZMETLERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Toplantıda genel güvenlik ve asayiş hizmetleri hakkında bilgi alan Aktaş, yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmede bulundu. İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar’a teşekkür eden Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, personele görevlerinde başarılar diledi.

 

 

EMNİYET TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Kırklareli’nde de bir dizi ziyarette bulundu. Aktaş, ilk olarak Kırklareli Valisi Osman Bilgin’i makamında ziyaret etti. Kırklareli Valiliği’nde gerçekleştirilen güvenlik ve değerlendirme toplantısının ardından İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Mehmet Aktaş, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve İlçe Emniyet Müdürleri ile bir araya geldi. İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’ndan güvenlik ve asayiş hizmetleri hakkında bilgi alan Emniyet Genel Müdürü Aktaş, yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmede bulundu.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Aktaş, Şehit Hayrettin Yesin Polis Merkezi Amirliğini de ziyaret ederek personel ile bir araya geldi. İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’na teşekkür eden Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, personele görevlerinde başarılar diledi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ