Kooperatif üyesi kadın girişimcilere e-ticaret eğitimi verildi

Şehir Gönüllüleri Vakfı'nın öncülüğünde, Trakya Kalkınma Ajansı'nın desteği ile kooperatif üyesi kadınlara yönelik düzenlenen E-Ticaret Eğitimini tamamlayan katılımcılara s

GÜNDEM 3.12.2021 16:41:00 0
Kooperatif üyesi kadın girişimcilere e-ticaret eğitimi verildi

Edirne’nin E-ticaret ekosisteminin geliştirilmesi, işini e-ticarete taşımak ve büyütmek isteyen girişimci kadınlar için fırsat eşitliğinin sağlanması, yerel işletmelerin dijital dönüşümlerinin desteklenmesi amacıyla Trakya Kalkınma Ajansı desteği ile kooperatif üyesi kadın girişimcilere yönelik e-ticaret Eğitimi düzenlendi. 

 

“BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK”

 

E-Ticaret Eğitimini tamamlayan katılımcılara sertifikaları Edirne Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp tarafından verildi. Edirne’de kadınların ülke ve aile ekonomisine üreterek katkı vermelerini sağlamak amacıyla birçok projeyi hayata geçirdiklerini, bu kapsamda kadın kooperatiflerinin  kurulumunu gerçekleştirdiklerini belirten Edirne Valisi Ekrem Canalp, “Girişimci kadınlar için fırsat eşitliğinin sağlanması ve dijital dönüşümlerinin desteklenmesi amacıyla düzenlenen bu eğitime ilk planlamamızda 28 kadın girişimci katılacaktı ancak uygulama aşamasında yoğun talep üzerine 50 kadın girişimciye söz konusu eğitim verildi. Kadınlarımızın projelerimize yoğun ilgisi ve katkısı bizleri oldukça mutlu etti. Bu projeye katkı veren herkese ve finansman desteği sağlayan Trakya Kalkınma Ajansına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Buse SERİN