Çerkezköy Meclisi, Aralık ayı toplantısını yaptı

Çerkezköy Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkan Vekili Cengiz Memiş başkanlığında 2 oturum olarak yapıldı.

GÜNDEM 1.12.2021 18:48:00 0
Çerkezköy Meclisi, Aralık ayı toplantısını yaptı

Atatürk Kültür Merkezi’nde bugün saat 15.00’de yapılan toplantıya; Belediye Başkanı Vahap Akay, Erdal Zengin ve Mikail Çelik katılmadı.

 

AKAY’A PROTOKOL YAPMA YETKİSİ VERİLDİ

 

Aralık ayı Meclis toplantısının ilk oturumunda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün dolu memur kadrolarında (15 adet kadroda) kadro derece değişikliği yapılması hakkındaki yazısı görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün ek protokol yapılabilmesi için Belediye Başkanı Vahap Akay’a, Tüm Yerel Sen Sendikası ile Çerkezköy Belediyesi çalışanları için ek protokol yapma yetkisi verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

 

Ardından Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün belediye hesaplarının kamu hizmetine tahsisi hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Belediye hisseleri satışı görüşülerek 8 adet Belediye hissesinin satışı İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi. Gündemin sonuna ilave edilen Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği ilan ve reklam materyallerinin kent estetiğini geliştirecek şekilde düzenlenmesi ve tabelalarda Türkçe’nin güzel kullanılması yarışmasına Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Emeğin kenti Çerkezköy’ projesi ile katıldığı ve para ödülü aldığı belirtilerek, bahse konulu ödülün Çerkezköy Belediyesi’ne verilmesi aşamasında iş birliği ve protokol imzalamak için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a yetki verilmesi görüşülerek Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi.

 

 

2021 YILI TOPLANTILARI TAMAMLANDI

 

Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen 8 adet Belediye hissesinin satışını görüşülebilmesi için Meclis toplantısına 15 dakika ara verildi. İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplantısının ardından Belediye Meclisi’nin Aralık ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu yapılarak, 8 adet Belediye hissesi satışı Komisyon görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.

 

2022’NİN İLK TOPLANTISI 3 OCAK’TA

 

Çerkezköy Belediye Meclisi, 2022 yılının ilk toplantısını 3 Ocak Pazartesi günü saat 15.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde yapacak.

 

Haber / Buse SERİN

 

VİDEOLU HABER İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ