'Ölü'n Bizi Ayırana Dek' Kapaklılı tiyatroseverler ile buluştu

Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nün kültür ve sanat takvimi kapsamında ünlü oyuncular Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu'nun rol aldığı 'ÖlÃ?

GÜNDEM 1.12.2021 18:39:00 0

Kapaklı Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri, önceki gün saat 20.00’de Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenen ‘Ölü'n Bizi Ayırana Dek’ isimli tiyatro oyunu ile devam etti.

 

 

BEĞENİ TOPLADI

 

Ebru Cündübeyoğlu'nun canlandırdığı "Cansu" ile Hakan Yılmaz'ın hayat verdiği "Serdar" adlı çiftin evlerindeki salonlarında buldukları cesedin ardından yaşadıklarını konu eden iki perdelik oyun sanatseverlerin beğenisini kazandı. Murat Dişli, Alper Atalan, Zeki Enes Akkan ve Ebru Cündübeyoğlu'nun kaleme aldığı, Hakan Yılmaz’ın yönettiği "Ölü'n Bizi Ayırana Dek" adlı tiyatro oyununu; Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediye başkan yardımcıları ve tiyatroseverler izledi.

 

 

“KEYİFLE İZLEDİK”

 

Oyun sonunda oyunculara çiçek takdim eden Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Keyifle izlediğimiz, güldüğümüz bir oyun oldu. Kentimizde kültür sanat etkinliklerinin sayısını artırmak için çalışıyoruz. İlerleyen süreçte farklı etkinlikleri hayata geçireceğiz. Emeklerinizden dolayı sizler kıymetli oyuncularımıza ve katılım gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ