Şehit Rıza Koşar Konferans Salonu açıldı

Kapaklı'daki Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu'nda hayırseverlerin desteği ile yapılan ve 1989 yılında Kıbrıs-Girne'de şehadete ulaşan şehit Rıza Koşar'ın adÄ

GÜNDEM 1.12.2021 18:35:00 0
Şehit Rıza Koşar Konferans Salonu açıldı

Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Şehit Rıza Koşar Konferans Salonu’nun açılışına Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tören açılış kurdelesinin kesilmesiyle devam etti.

 

 

“DAHA KALİTELİ HALE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Daha sonra konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Murat Bekdaş, katkılarından dolayı hayırseverlere teşekkür etti. Konferans salonunun yapılışının anlatıldığı slayt gösterisinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz bir konuşma yaptı. Eğitime yaptığı katkılardan dolayı Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e teşekkür eden Danışmaz, “Kapaklı’daki eğitimi nitelik ve nicelik açısından her geçen gün daha kaliteli hale getirmek için çalışıyoruz” dedi.

 

 

KAYMAKAM SAĞIR’DAN BAŞKAN ÇETİN’E PLAKET

 

Program, öğretmenlerin müzik dinletisi ve öğrencilerin gösterileri ile devam etti. Şehit Rıza Koşar Konferans Salonu’nun yapılmasında emeği geçen hayırseverlere plaket takdim edilmesiyle sona erdi. Kapaklı Belediyesi tarafından yapılan desteklerden dolayı Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır tarafından Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e plaket takdim edildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ