Başkan Akay şampiyonlarla bir araya geldi

Mersin'de düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası'nda elde ettikleri dereceler ile sevindiren Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımı ile

GÜNDEM 30.11.2021 16:44:00 0
Başkan Akay şampiyonlarla bir araya geldi

11-15 Kasım tarihleri arasında Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Mersin'de düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası’nda 12 Yaş Genel kategorisinde ikinci olan Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Satranç Takımı ile İstanbul WOW Hotel Convention Center’da 5–7 Kasım tarihlerinde yapılan 11. Dünya Shotokan Karate Şampiyonası’nda 3 altın madalya kazanan Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı sporcuları Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz ile birlikte dün Başkanı Akay’ı ziyaret etti.

 

SPORCULAR MASA DERECELERİNDE DE BAŞARILI OLDU

 

Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımı’nın Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası’nda 12 yaş altı Türkiye ikincisi olduğunu belirterek, “Takım 2.’liğinin yanında sporcularımız masa derecelerinde de başarılı oldu. 2’nci masa oyuncumuz Ege Yiğit Çelik 2’nci; 4’üncü masa oyuncumuz Bartu Arı 2’nci; 3’üncü masa oyuncumuz Yağız Efe Deniz 3’üncü ve 1’inci masa oyuncumuz Efe Yalçınkaya da 4’üncü oldu” ifadelerini kullandı.  

 

 

BÜYÜKLER KATA TAKIMI DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

 

İstanbul WOW Hotel Convention Center’da 5–7 Kasım tarihlerinde yapılan 11. Dünya Shotokan Karate Şampiyonası’nda Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Murat Kıroğlu, Mustafa Oğulcan Alımcı ve Uğur Cengizhan Kaptan'ın, Çerkezköy’ü ve ülkemizi başarıyla temsil ederek Kata Takımı Dünya Şampiyonu olduğunu da sözlerine ekleyen Yılmaz, “Turnuvada Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Büyükler Kata Takımı Dünya Şampiyonu oldu. Aynı zamanda 35 – 40 Yaş Veteran Kata kategorisinde de Uğur Cengizhan Kaptan ile 41 – 46 Yaş Veteran Kata kategorisinde de Murat Kıroğlu 1’inci olarak altın madalya kazandı” dedi.

 

 

“İNANCIMIZ TAM”

 

Sporcuların elde ettikleri başarılardan dolayı sevindiklerini ve gururlandıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımımıza ve Karate Takımımıza güvenimiz ve inancımız tam. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi, kentimize yaşattıkları gururdan dolayı tebrik ediyor; bundan sonraki turnuvalarda da başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO