Eğlence mekanlarının durumu masaya yatırıldı

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ile son günlerde eğlence mekanlarında meydana gelen olaylarla ilgili bir araya geldi. Görüşme sonrası açıklama yapan Başkan Gere

GÜNDEM 29.11.2021 18:29:00 0
Eğlence mekanlarının durumu masaya yatırıldı

Lüleburgaz Hükümet Konağı’nda gerçekleşen görüşmede Lüleburgaz’daki eğlence mekanlarının durumu masaya yatırılırken, ruhsat konusu dışında faaliyet gösteren eğlence mekanlarına yönelik daha sıkı denetim uygulanması ve yapılabilecek çalışmalar da görüşüldü.

 

“SORUMLULUKLARIMIZI YERİNE GETİRİYORUZ”

 

Lüleburgaz Belediyesi tarafından ne geçmişte ne de bugün hiçbir eğlence mekanına “pavyon” ruhsatı verilmediğini belirten Başkan Gerenli, “Kaymakamımız Salih Yüce ile birlikte ruhsatı dışında faaliyet gösteren eğlence mekanlarıyla ilgili nasıl bir adım atılacağı konusunda görüşme gerçekleştirdik. Lüleburgaz’da belediyemizce pavyon ruhsatı verilmiş tek bir işletme dahi bulunmamaktadır. Belediyemiz bu konuda üzerine düşen tüm sorumluluğu eksiksiz bir şekilde yerine getirmektedir. Bununla birlikte ruhsatı dışında faaliyet gösteren işletmeler tespit edildiği zaman gerekli tüm işlemleri yapıyoruz. Ancak bu durum sadece belediyemizle değil, diğer kurumlarla birlikte üzerine düşülecek bir konudur. Bunun dışında ruhsatı dışında faaliyet gösteren eğlence mekanlarıyla ilgili yasal bir düzenleme yapılması halkımızın güvenliği için zorunludur. Biz Lüleburgaz Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmakla kalmayıp, diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içinde mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN