Park ve yeşil alan çalışmaları devam ediyor

İlçenin değişik noktalarında devam eden park ve yeşil alan yapımı ve revize çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Parklarımızda aydınlatma ve otomatik sul

GÜNDEM 29.11.2021 18:21:00 0
Park ve yeşil alan çalışmaları devam ediyor

Park ve yeşil alan yapımı ve revize çalışmalarını inceleyen Başkan Akay, çalışmaların tamamlanmasıyla ilçeye yeni ve modern yaşam alanları kazandıracaklarını ifade etti. Yeni parklardan birini İstasyon Mahallesi Poyraz Sokak’taki 2 bin 571 metrekarelik alan üzerine yaptıklarını belirten Akay, “Buradaki parkımızda yetişkinler için fitness alanı, çocuklarımız için oyun alanı, gençlerimiz için basketbol ve futbol sahası yapıyoruz. Parkımızda ayrıca yürüyüş ve dinlenme alanları bulunuyor” bilgisini verdi.

 

 

YÜRÜYÜŞ VE DİNLENME ALANLARI DA BULUNUYOR

 

Başkan Akay, ilçeye kazandırılacak bir diğer yaşam alanının ise Fatih Mahallesi Şeyma Sokak’ta 3 bin 480 metrekarelik bir alan üzerine yapıldığını, Bağlık Mahallesi’nin iki farklı noktasında da yeni park alanları yapım çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Bağlık Mahallesi Aşık Veysel Sokak’taki 3 bin 724 metrekarelik alan ile Yaldız Sokak’taki 4 bin 213 metrekarelik alan üzerinde park yapım çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Akay, “Parklarımızda yetişkinler için fitness alanı, çocuklarımız için oyun alanı, gençlerimiz için basketbol sahası ve futbol sahası yapıyoruz. Bu parklarımızda ayrıca yürüyüş ve dinlenme alanları da bulunuyor. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanmasını hedefliyoruz” dedi.

 

 

“ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Parklarda aydınlatma ve otomatik sulama sistemlerinin de yapıldığını söyleyen Akay, bu parkların yapımlarının tamamlanması ile birlikte yaklaşık 14 bin metrekarelik park ve yeşil alanı daha vatandaşların kullanımına kazandırmış olacaklarını, daha yeşil, daha güzel, daha yaşanılabilir bir Çerkezköy için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ