Yol ve trafik düzenleme çalışmaları sürüyor

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol ve trafik düzenleme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, esnaf ve mahalle sakinleri ile de istişarede bulunarak yap

GÜNDEM 23.11.2021 16:24:00 0
Yol ve trafik düzenleme çalışmaları sürüyor

2021 yılı asfalt sezonunun kapanışını Atatürk Mahallesi ve Çiftlikönü Mahallesi’ni birbirine bağlayan ve bir süredir genişletme çalışmaları süren Karlık Caddesi’nde yapan ekipler, şehrin muhtelif noktalarındaki sokaklarda kilit taş döşeme faaliyetlerini sürdürüyor.

 

KULLANIMA HAZIR HALE GETİRİLDİ

 

Tarihi Valilik Binası arkasındaki Çınarlı Çeşme Sokak’ı kilit taş ile kaplayarak kullanıma hazır hale getiren ekipler, şehrin trafik akışını düzenlemek ve trafik yükünü azaltmak amacıyla yeni yol açma ve güzergâh düzenleme çalışmaları da gerçekleştiriyor.

 

ÇALIŞMALARI PLANLADI

 

Ekiplerin çalışmalarını inceleyerek, gelinen son durum hakkında bilgi alan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, değerlendirmelerde bulundu. Değirmenaltı Mahallesi’nde gerçekleştirilecek trafik düzenleme çalışmalarını da değerlendiren Başkan Yüksel, Mahalle Muhtarı Hüseyin Güneş ve birim müdürleri ile birlikte incelemelerde bulunarak yapılacak çalışmaları planladı. Yüksel ayrıca esnaf ve mahalle sakinleri ile de istişarede bulunarak yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Haber / İrem BANÇO