Sanat sohbetleri devam ediyor

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Türkiye'nin önde gelen bilim, sanat ve kültür insanlarını sanat üzerine konuşulan sohbetlerde dinleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Akademisyen ve sanatçılar?

GÜNDEM 20.11.2021 13:55:00 0
Sanat sohbetleri devam ediyor

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, pandemi sürecinde çevrim içi olarak düzenlenen “Sanat Söyleşileri” etkinliğini, uzun bir aranın ardından yüz yüze gerçekleştirmeye başladı.

 

SANAT YAŞAMI ÜZERİNE KONUŞULDU

 

Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. İnsel İnan’ın katılımıyla “Açık Alanlarda Yeni İfade Arayışları” adlı söyleşi düzenlendi. Söyleşiye, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün’ün yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Söyleşide Prof. İnsel İnan, çağdaş sanat ve sanat yaşamı üzerine katılımcılarla sohbet gerçekleştirdi. Türkiye’de ve dünyada açık alanlarda oluşturulan sanat eserlerinden örnekler sunan Prof. İnsel İnan sanatçı, sanat eseri ve izleyici bağlamında katılımcılara bilgiler verdi. Söyleşi, soru cevap kısmının ardından Prof. İnsel İnan’a, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün’ün teşekkür belgesi takdimi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

 

Haber / Erdal AYDIN