Kapaklı Belediyesi, Yerel Yönetimler Gençlik Festivali'nde yerini aldı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara Millet Bahçesi'nde düzenlenen ve Türkiye'nin dört bir yanından yerel yönetimlerle gençleri bir araya getiren Yerel Yönetimler Gençlik Festiva

GÜNDEM 19.11.2021 13:22:00 0
Kapaklı Belediyesi, Yerel Yönetimler Gençlik Festivali

“Tam Bana Göre Festival” sloganıyla düzenlenen ve gençlerin ilgisini çekecek etkinliklerin yer aldığı festivalde Kapaklı Belediyesi, gençlik ve spor hizmetlerini gençlere ve katılımcılara tanıtırken, vatandaşlara HES kodlu anahtarlıkları hediye etti.

 

 

SPORTİF HİZMETLER TANITILDI

 

Nüfusu 100 binin üzerindeki 145 büyükşehir, il ve ilçe belediyenin katıldığı festival, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 16 Kasım tarihinde açıldı. 21 Kasım’a kadar sürecek festivalde Kapaklı Belediyesi, “Spor Kenti Kapaklı” sloganıyla gençlik ve sportif hizmetlerini vatandaşlara tanıttı.

 

 

“BİZLER DE FESTİVALDE YERİMİZİ ALDIK”

 

Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından koronavirüs salgın sürecinde hayatımıza giren HES Kodlarının basıldığı anahtarlıklar da katılımcılar hediye edildi. Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı’yı her platformda tanıtmaya, kentin adını duyurmaya devam edeceklerini belirterek, “AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığından gelen davet üzerine Kapaklı Belediyesi olarak bizler de festivalde yerimizi aldık. Son 2 buçuk yıllık süreçte ‘Spor Kenti Kapaklı’ sloganıyla hayata geçirdiğimiz gençlik ve spor hizmetlerimizi Ankaralı hemşehrilerimize ve ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşlarımıza tanıtıyoruz. Tüm misafirlerimizi standımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ