Üreticilere kırsal kalkınma yatırımları anlatıldı

Kırklareli'nde Kırsal Kalkınma Yatırımları Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, toplantıda yaptığı konuşmada, "Üreticilerimizin taleplerini din

GÜNDEM 18.11.2021 13:49:00 0
Üreticilere kırsal kalkınma yatırımları anlatıldı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in destekleriyle, Kırklareli Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda İl Müdürü Mehmet Aksoy başkanlığında yapılan toplantıya; Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, yatırımcılar, üreticiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

PROJELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI

 

Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Ekonomik Altyapı Projeleri hakkında bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü tarafından yatırım konuları ve başvuru şartları hakkında katılımcılara sunum da yapıldı. Toplantıda yapılan sunum sonrası çiftçiler ve yatırımcıların proje kapsamındaki soruları yanıtlandı.

 

 

“İŞİMİZ SAHA GÜCÜMÜZ SAHA”

 

Toplantıda konuşan İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, “Üreticilerimizin taleplerini dinledik. 'İşimiz saha gücümüz saha' prensibine göre sahada üreticilerimiz ile beraber çözüm üretmeye devam edeceğiz. İlgilenen yatırımcılarımız makine ekipmanı için başvurularını 17 Aralık 2021, ekonomik yatırımlarda ise 21 Ocak 2022 tarihine kadar online olarak https://edys.tarim.gov.tr/tarim/onlinebasvuru.aspx adresinden yapabileceklerdir” dedi.   

Haber / Erdal AYDIN