Albayrak: Atatürk'ün ilke ve devrimlerini anlatmaya devam edeceğiz

Şarköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümü törenle kutlandı. Törenin ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyük Önderimi

GÜNDEM 17.11.2021 15:40:00 0
Albayrak: Atatürk

Şarköy Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşrtirilen çelenk sunma törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Tören, kurum çelenklerinin Atatürk Anıtı'na sunulması ile başladı. Ardından Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’mız okundu.

 

 

“CUMHURİYET'İMİZE HER ZAMAN VE HER KOŞULDA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

 

Tören sonrası açıklama yapan Başkan Albayrak, "Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerini yeni nesillere anlatmaya devam edeceğiz. Özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın ve demokrasimizin temeli olan Cumhuriyet'imize her zaman ve her koşulda sahip çıkacağız. Cumhuriyet değerlerimizi ve Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerini yeni nesillere anlatmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Şarköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıl dönümünü kutluyorum" dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ