Kapaklı, kültür-sanat etkinliklerine doyacak

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak çocuk tiyatrosu, yetişkin tiyatrosu, söyleşi ve sergi programları gerçekleştirilecek.

GÜNDEM 17.11.2021 15:34:00 0
Kapaklı, kültür-sanat etkinliklerine doyacak

18 Kasım–25 Aralık tarihleri arasında, ücretsiz olarak Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinliklerin ilki yarın ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı çocuk tiyatrosu ile başlıyor. Tiyatrolarla ilgili açıklama yapan belediye yetkilileri, “Gösteri saat 13:00, 15:00 ve 17:00 olmak üzere üç ayrı seansta sahnelenecek. Etkinlikler 22 Kasım’da ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ tiyatro gösterisi ile devam edecek” dedi.

 

NİLGÜN BODUR SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRECEK

 

Yazar Nilgün Bodur’un 25 Kasım’da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında söyleşi gerçekleştireceğini de kaydeden yetkililer, 30 Kasım’da ise, ünlü oyuncular Hakan Yılmaz ve Ebru Cündebeyoğlu’nun yer aldığı ‘Ölü’n Bizi Ayıra Dek’ adlı tiyatro gösterisinin sergileneceğini belirtti.

 

SERAMİK KURSİYERLERİNİN ÜRÜNLERİ DE SERGİLENECEK

 

Aralık ayı etkinlik takvimini vatandaşlarla paylaşan belediye yetkilileri, “Kültür Sanat etkinlikleri Aralık ayında da tüm hızıyla devam edecek. Kapaklı Belediyesi Emek Sepeti Üretim Atölyesi seramik kursiyerleri tarafından üretilen el emeği göz nuru ürünler 6-10 Aralık tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenecek. Etkinlikler 16 Aralık tarihinde sahnelenecek ‘Hamr’ adlı bağımlılıkla mücadele temalı tiyatro gösterisi ile devam edecek. Kültür Sanat etkinlikleri 25 Aralık’ta ‘Çirkin Ördek Yavrusu’ adlı çocuk tiyatrosu ile sona erecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO