ÇTSO Meclisi, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda toplandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda yapıldı.

GÜNDEM 16.11.2021 16:02:00 0
ÇTSO Meclisi, Demokrasi ve Özgürlükler Adası

Demokrasi ve Özgürlükler Adası Katre Island Hotel toplantı salonunda saat 14.00’de gerçekleştirilen toplantıya; Ahmet Avcı, Adem Utuğlu, Mesut Görgün, Mehmet Sait Erdem, Sami İkizler ve Süleyman Ak katılmadı.

 

FİYATI 2.5 TL OLARAK BELİRLENDİ

 

Yoklamanın ardından Ekim ayı gelir-gider bütçesi görüşüldü. Ekim ayı geliri 1 milyon 87 bin 40,75 TL, gideri ise 580 bin 986 TL olarak açıklandı. Gelir gider bütçesinin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından simit, açma ve poğaça azami fiyat talebi görüşüldü. Meslek komitesinin simidin gramajının 90 gramdan 100 grama, fiyatının da 2 TL’den 2.5 TL’ye çıkarılması, açma ve poğaçanın da gramajının 80 gramdan 90 grama çıkarılması, fiyatının 2.5 TL olması yönünde görüş bildirirken, konu mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

 

5 BİNİN ÜZERİNDE KİŞİ TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ

 

Gündemin 4’üncü maddesinde Çerkezköy Endüstriyel Fuarı hakkında ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel tarafından bilgilendirme yapıldı. Fuarda 97 firma ve 5 kurum olmak üzere toplam 102 stant açıldığını belirten Hakan Gel, fuarın 5 binin üzerinde kişi tarafından ziyaret edildiğini ifade etti.

 

 

KOZUVA SİTEMDE BULUNDU

 

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da “Bizim 97 tane firmamız sağ olsun geldiler, katıldılar. Ama bizim orada mutlu olmadığımız şey yönetim olarak, katıldığı fuara belki de yüzde 50’si değer vermedi. Orada canla başla çalışılan bir fuar organizasyonu vardı. Bana göre elle tutulur beş tane firma çok güzel katılmış. Bu fuar organizasyonlarında ricam lütfen ne yapacaksak yapalım, işimize değer verelim. Orada bir emek vardı, o emeğe üzüldüm. Önümüzdeki sene inşallah fuara girecek olan firmalara istediklerimizi bizzat anlatmamız gerekiyor. Firmalarımız gerçek fuara katılacaksa katılsınlar. Bir dahaki fuarda ricam bu fuara ağırlık verelim. Versek de fuarı fuar gibi yapalım. Gerçekten orası çok değerli bir yer oldu. Büyük firmalarla küçük firmaları bir araya getirdik.  Çok da faydalanan oldu. Ama işimize biraz daha değer vermemiz gerektiğini düşünüyorum” dedi. Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

 

Haber / Buse SERİN