Kartpostal Resimleme Yarışması sonuçlandı

İstiklal Marşı'mızın Kabulü'nün 100. Yıl dönümünü Kutlama ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlikleri çerçevesinde, Tekirdağ Valiliği ve İl Milli Eğitim MüdürlüÄ?

GÜNDEM 15.11.2021 14:28:00 0
Kartpostal Resimleme Yarışması sonuçlandı

Mart ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen törende TBMM Başkan Prof. Dr. Mustafa Şentop'un himayelerinde başlatılan yarışmanın sonuçları açıklandı.

 

YARIŞMANIN SONUCU İLAN EDİLDİ

 

İlkokul kategorisinde Kocaeli Başiskele TED Koleji öğrencisi Kaan Sönmez birinci, İstanbul Pendik Kurtköy İlkokulu öğrencisi Ezgi Koç ikinci ve Tekirdağ Çorlu Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulu öğrencisi Uygar Gönüllü üçüncü olurken, ortaokul kategorisinde de Tekirdağ Çorlu Furtuni ve İsak Pinhas Ortaokulu öğrencisi Bilge Emir birinci, İstanbul Pendik Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencisi Tuana Torgut ikinci, İstanbul Pendik Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencisi Medine Gençel üçüncü oldu.

 

ÖDÜLLER ARALIK AYINDA VERİLECEK

 

Lise kategorisinde de Ankara Keçiören Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Nehir İpek birinci, Düzce Kaynaşlı Düzce Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Nisa Duman ikinci ve Tekirdağ süleymanpaşa Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Hasan Demirli üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri Aralık ayında düzenlenecek olan sergi etkinlikleri ve ödül töreninde verilecek.

 

Haber / Menşure KARDEŞ