Dr. İbrahim İçöz, emekli oluyor

2 yılı aşkın süredir Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görevini yürüten Dr. İbrahim İçöz, emekliye ayrılacağını duyurdu. Yıllık izinlerinin ardından 15 Şuba

GÜNDEM 15.11.2021 09:34:00 0
Dr. İbrahim İçöz, emekli oluyor

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İçöz, “2014 yılında Namık Kemal Üniversitesi’ndeki 24 yıllık akademisyenlik görevimden, o dönemde yeni kurulan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan TESKİ’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almak üzere ayrıldım. Kuruluşunun ilk gününden bu yana severek ve özveriyle çalıştığım TESKİ’deki görevime, son 28 aydır Genel Müdür olarak devam etmekteyim. Görevde bulunduğum süre boyunca halkımıza tarafsızca ve dürüstçe 7/24 hizmet etmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret etmiş bulunuyorum. Tekirdağ halkımızın yaşam kalitesini arttırmak için omuz omuza çalıştığımız çalışma arkadaşlarımızla beraber içme suyu, kanalizasyon, atık su artıma tesisleri ve yağmur suyu altyapı konularında önemli aşamalar kaydettik.  15 Kasım 2021 itibarıyla, gördüğüm lüzum üzerine TESKİ Genel Müdürlüğü görevinden ayrılarak emekli olmaya (yasal izinlerimi kullandıktan sonra) karar vermiş bulunuyorum. Bu süreçte bana TESKİ’de çalışma fırsatı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’a ve katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

 

GENEL MÜDÜRLÜK GÖREVİNİ VEKALETEN TURHAN TOPRAK YÜRÜTECEK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da TESKİ’nin resmi internet sitesinde konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada “TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, yıllık izne ayrılıp kendi isteğiyle 15 Şubat 2022 tarihinde emekliliğe ayrılacaktır. TESKİ Genel Müdürlüğü görevini vekaleten TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Turhan Toprak yürütecektir. Görev süresince yapmış olduğu katkılarından dolayı Dr. İbrahim İçöz’e teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU