Lise öğrencisi Yağmur gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Saray'da otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, üç kişide yaralanmıştı. Kazada hayatını kaybeden lise öğrencisi 17 yaşındaki Yağmur Top

GÜNDEM 14.11.2021 16:00:00 0
Lise öğrencisi Yağmur gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

 

Önceki akşam meydana gelen kazada Çukuryurt Mahallesi istikametine seyir halinde ilerleyen Onur Çiğdem idaresindeki 59 ABT 892 plakalı araç ile Çerkezköy’e seyir halinde olan İbrahim Dolugül idaresindeki 34 GL 6207 plakalı kamyon kavşakta çarpışmış, kazada takla atan kamyonunun sürücüsü İbrahim Dolugül ile otomobilde bulunan Onur Çiğdem, Yağmur Toprak ve Esile Atakan araç içinde sıkışıp ağır yaralanmıştı. Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından hastanelere kaldırılan yaralılardan 17 yaşındaki lise öğrencisi Yağmur Toprak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

 

SONSUZLUĞA UĞURLANDI

 

Feci kazada hayatını kaybeden Saray Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Yağmur Toprak, Ayazpaşa Mahallesi Fatih Cami’nde cenaze namazı sonrası sevenlerinin duaları ve gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı. Cenazede helallik alınması esnasında ‘helal olsun’ sözleri cami avlusunu inletti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU