Çerkezköylü sporcular şampiyonadan 3 altın madalyayla döndü

Dünya Shotokan Federasyonu tarafından organize edilen 11. Dünya Shotokan Şampiyonası'na katılan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, şampiyonadan 3 altın madalya ile döndü. Turnuvada Ã??

GÜNDEM 12.11.2021 18:24:00 0
Çerkezköylü sporcular şampiyonadan 3 altın madalyayla döndü

Dünya Shotokan Federasyonu tarafından organize edilen 11. Dünya Shotokan Şampiyonası, 5 – 7 Kasım tarihlerinde İstanbul WOW Hotel Convention Center'da yapıldı. 28 ülkeden bin 900 karete sporcusunun mücadele ettiği turnuvada Çerkezköy’ü de Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Murat Kıroğlu, Mustafa Oğulcan Alımcı ve Uğur Cengizhan temsil etti.

 

DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

 

Turnuvada Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Büyükler Kata Takımı dünya şampiyonu olurken, 35 - 40 Yaş Veteran Kata kategorisinde Uğur Cengizhan Kaptan ile 41 - 46 Yaş Veteran Kata kategorisinde de Murat Kıroğlu birinci olarak altın madalya  kazandı.

 

 

“HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNU DESTEKÇİSİYİZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduklarını belirterek, İstanbul’da yapılan dünya şampiyonasından 3 altın madalya ile dönen sporcuları tebrik edip başarılarının devam etmesini temenni etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ